Treceți la conținutul principal

The Dude's Daily Blog Has Been Created!

Great!
Am creat primul meu blog, iar sincronizarea nu putea fi mai buna: criza financiara internationala, revolte in Grecia, tot felul de probleme si probleme de tot felul. Pe scurt: o multitudine de teme de discutie.
Au existat dubii, privind tipul de blog, am oscilat intre blogspot si wordpress, si mai ales cand am ajuns la conditiile de utilizare si nu am putut omite paragraful in care se interzice continutul care incita la ura, ceea ce... va fi o oarecare problema in cazul meu!
Eu sunt genul de tip care-si spune opiniile, insa avand in vedere ca in cazul unora, o opinie( mai ales daca vine sub forma unui sfat cu caracter benevolent) este perceputa ca un injuriu, existenta unui astfel de paragraf, si mai ales, a conditiilor sale ambigue, nu e de mirare. Uneori, mai trec limita bunului simt, spunand lucruri nepotrivite persoanelor nepotrivite, si apoi am mustrari de constiinta, dar de obicei am grija ce spun.
Acest blog a fost creat pentru discutii libere pe diverse teme, pentru cei interesati, iar opiniile pe care le scriu sunt opiniile mele, si nu se necesita a fi puse la suflet.
Unele tipuri de continut, vor fi postate in Limba Engleza, in special daca au caracter de subiect international, iar daca cineva are ceva impotriva, I couldn't care less!
Well now, last but not least: "Have fun and enjoy!"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"V-am adus adevărul, şi în gura voastră sună ca o minciună. V-am adus libertatea, şi în mâinile voastre pare un bici."
Arthur Koestler În urmă cu 28 de ani, România a devenit o ţară liberă, după o Revoluţie. Suntem atât de liberi încât nici acum nu recunoaştem oficial că Revoluţia a fost o lovitură de stat. În urmă cu 28 de ani, România a devenit o ţară democratică, şi s-a scăpat de ultimul mare dictator al Europei, Nicolae Ceauşescu. Suntem atât de democratici încât din 1989 până azi am fost conduşi de către oamenii din anturajul fostului dictator. Tovarăşul Iliescu a fost primul şi cel mai de semă dintre ei. Ce am înţeles noi din toată perioada asta? Am înţeles la nivel teoretic că ţara nu progresează datorită obiceiurilor dobândite din perioada fostului regim. Unul dintre aceste obiceiuri este corupţia, care se materializează în mici atenţii şi în mită. De asemenea, mai este practica numirii în funcţii şi în poziţii a unor prieteni sau rude al căror singur avantaj este c…

Un alt protest, un alt eșec

Au trecut două săptămâni de la ultimul mare protest la care am fost.

Nu-mi place să am motive pentru a protesta, dar protestul este unealta democratică imediat la îndemână pentru ca cetăţeanul să se opună unei guvernări. Port drapelul în buzunarul de la geaca mea impermeabilă pentru a putea protesta oriunde când se ivește ocazia și când am cu cine. Cand mă înfășor in drapelul albastru, galben și roșu, simt o mândrie și o putere care mă face intangibil din punct de vedere moral, deși fizic mi se poate face orice. Am fost la mai multe proteste decât am numărat, mai ales în anul 2017, iar în 2018 sezonul protestelor a început în forță.  La fel ca și în luna februarie a anului 2017, când protestele împotriva OUG 13 pe 2017, au scos sute de mii de oameni în toată țara, și au dus la abrogarea OUG 13, nu s-a câștigat demisia Guvernului și abandonarea unui plan de guvernare catastrofal care ne va distruge economia. Cum a căzut acel Guvern? L-a doborât nu opoziția populației, un vot de neînc…

Lacerta Cuvee IX Christmas Edition - Un cadou ce merită băut în fiecare sezon

Vinul meu preferat este zaibărul.

Zaibărul meu preferate e făcut de mame-mea.

Zaibărul făcut de mamae-mea e de varietatea atât de roşie încât e neagră, corpolentă cu gust puternic şi o aromă pe măsură, şi cu mult alcool.

Nu e dulce, şi deci nu e greţos, nu e foarte aromat, deci dacă ai băut cam mult şi îl miroşi, nu îţi vine greaţă.

E primul vin pe care l-am băut la modul obişnuit, şi celelalte vinuri se raportează la el, aşa cum fiecare om pe care-l întâlnim se raportează la noi în funcţie de valorile pe care le acumulăm până acel punct, şi vedem dacă universul nostru interior e pe aceeaşi frecvenţă cu al lui.

Majoritatea vinurilor pe care le-am băut din comerţ sunt seci, iar unele sunt exagerat de seci.

Asta nu-mi convine, deoarece eu sunt obişnuit să simt aroma în urma paharului de vin.

Un vin sec se duce cu aromă cu tot, iar dacă e prea sec, îmi mai deranjează şi limba.

Astea fiind spuse, există vinuri seci şi vinuri seci.

Malbec-ul e probabil cel mai sec. Strugurele care dă acest…